Sejarah Desa Kancana

Penduduk tempat anu aslina timesir namina Embah Syeh wali kutub arifin nami eta teh di saluyukeun sareung kemampuannana. Luhung ku elmu Anu di namian kutub pedah pernah ngalalana nebarkeun agama islam ka sabaraha tempat oge ka sabaraha nagara. Embah...